Even voorstellen

Welkom
Welkom

press to zoom
Ik ben Hanja
Ik ben Hanja

press to zoom
Nader kennismaken?
Nader kennismaken?

press to zoom
Welkom
Welkom

press to zoom
1/3

Welkom op mijn website.

 

Met heel veel plezier heb ik altijd "in vaste dienst" gewerkt bij verschillende bedrijven, van vrachtvervoerders tot reclamebureaus. Maar uiteindelijk vond ik het tijd worden om een nieuwe stap te maken, mijn hart te volgen en te kiezen voor afwisseling op elk gebied. Niet alleen in werkzaamheden, maar ook in werksfeer en bedrijven. En vanuit die gedachte is in 2015 Hanja de Boer Creative & Management Support ontstaan.

Op het gebied van management ondersteuning kunt u mij op interim basis inschakelen voor een aantal dagen, weken of maanden. Het kan dan gaan om een eenmalig project, maar ook om bijvoorbeeld een vervanging wegens ziekte of zwangerschap. Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor de organisatie van een evenement (vanaf het maken van het draaiboek tot en met de evaluatie aan het einde van het project).

Op creatief gebied ben ik gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van (kleine) websites en het schrijven en redigeren van teksten. 

 

Ik heb een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (spreek- en schrijfvaardigheid), HBO denk- en werkniveau, goede communicatieve vaardigheden, leidinggevende capaciteiten en ruime kennis van MS-Office en diverse softwareprogramma’s. 

 

Verder ben ik accuraat, stressbestendig, proactief, besluitvaardig, zelfstandig, flexibel en representatief.

 

Kortom: Een Interim Professional op HBO-niveau met no-nonsense-mentaliteit en oog voor detail.

 

Voor een uitgebreid overzicht van mijn werkervaring verwijs ik graag naar mijn CV.

Met vriendelijke groet,

Hanja